Raf is geboren

 

Ik mag dit prachtige mannetje aan jullie voorstellen. Dit is Raf!
Raf werd op zaterdag 22 augustus 2015 geboren. Het voorgevoel van mama, dat kleine Raf niet zou wachten tot de uitgerekende datum, kwam uit. Gelukkig waren alle plannen reeds besproken want Raf besloot een paar weekjes eerder te komen. Toen mama vervolgens op de dag van zijn geboorte een voorspelling deed over het geboortetijdstip kon niemand geloven dat dit tijdstip kon kloppen. Toch was mama akelig nauwkeurig met haar voorspelling en deed ze iedereen versteld staan.

Lieve Raf. Mama en papa hebben zó ontzettend uitgekeken naar jouw komst. Al hadden mama en papa heus wel langer op je willen wachten, je kon ze niet gelukkiger maken door drie weekjes eerder te komen! Voor jou was de tijd in mama’s buik duidelijk lang genoeg en mama en papa kunnen nu drie weekjes eerder en dus drie weekje "langer" van je genieten. Je koos ervoor om van jouw geboorte een bijzondere reis te maken. Raf... kleine man... je hebt me goed aan het werk gehouden, ook ik heb even wat tijd nodig gehad om wat slaap in te halen, maar ik had absoluut geen seconde willen missen van die ontzettend prachtige dag waarop jij besloot geboren te worden. Kom nu maar lekker bij van je reis, in de liefdevolle nabijheid van mama en beschermd door de daadkracht van papa. Jij zult niets te kort komen kleine man! Ik wens je samen met mama en papa een prachtig leven toe. Dat de intensiteit van de dag van je geboorte, de toon mag zetten voor alle avonturen die je nog zal beleven!

Lieve papa en mama. Het was een enerverende reis, jullie hebben steeds in jezelf en in elkaar geloofd en bleven steeds vol vertrouwen. Alle voorbereidingen die waren getroffen moesten ineens iets sneller ingezet gaan worden dan aanvankelijk gepland. Mama, jij liet zien dat je ondanks pittige momenten echt van de bevalling kon genieten. Papa, jij liet blijken dat je ondanks onzekere momenten de rust zelve kon blijven en voor mama de sterke rots in de branding kan zijn. Vertrouwen bleef steeds de boventoon voeren. Het was een prachtig avontuur en ik had de eer om erbij aanwezig te kunnen zijn en mee te genieten van deze unieke gebeurtenis. Ik wens jullie, voor de rest van jullie leven, een veelvoud van alle mooie dingen die jullie in de afgelopen dagen beleefd hebben samen met jullie prachtige mannetje Raf! ❤ Heel veel geluk!!