Ravi is geboren

Ik mag weer iemand aan jullie voorstellen! (Ik word hier zó blij van!)
Als vierde kerstdag had bestaan was er toch nog een kerstkindje geboren in mijn praktijk
Vierde kerstdag bestaat natuurlijk niet, maar mijn vreugde is er niet minder om. Op 28 december werd namelijk dit prachtige mannetje Ravi geboren.

De zwangerschap van Ravi, een wens die in vervulling ging.
Wat was het prettig om papa en mama tijdens deze periode te mogen begeleiden. We hebben de consulten met regelmaat een "anders dan anders" invulling gegeven.

Natuurlijk werden er ook plannen gemaakt voor de dag van de geboorte, toch is het altijd afwachten hoe een en ander verloopt. Maar ook deze wensen werden vervuld. Op bestelling van mama viel er sneeuw die bewuste avond ✅, papa zorgde dat het beval bad paraat stond ✅ & Ravi werd geheel volgens de plannen in zijn eigen warme huis geboren✅.

Lieve Rylana Gefeliciteerd met je kleine broertje. Ravi zorgde ervoor dat jij van een lief, wijs, klein meisje werd bevorderd tot slimme, grote zus. Samen met "dokter tante Jeanny" het hartje van Ravi luisteren is nu voorbij, maar wat was het al die tijd gezellig met jou dank je wel voor al je goede hulp, kom je me als je groot bent nog eens helpen? Wees maar lief voor Ravi en zorg goed voor hem. Ik weet zeker dat jij daar een kei in bent, dat heb je van je papa en mama!

Lieve papa en mama, wat was het een voorrecht om aanwezig te zijn bij de geboorte van Ravi. Een mooi & onvergetelijk avontuur. Wat waren jullie een fijn team, wat was mama sterk en wat straalde papa een rust uit. Jullie zullen nog vaak aan deze dag terug denken.
Ravi is geboren en jullie genieten van elke seconde!
Van -e gefeliciteerd met jullie lieve kleine Ravi! Dat het geluk dat door jullie harten stroomt een leven lang mag duren. Heel veel geluk met jullie prachtige gezinnetje