Reinier is geborenIk mag jullie voorstellen aan dit mooie, kleine mannetje.
Zijn naam is Reinier. Reinier werd thuis in bad geboren.
Reinier is het eerste kindje voor mama en papa. Tijdens de zwangerschap hebben we elkaar goed leren kennen. Mama heeft een heel sterk vermogen om te voelen waar haar behoeftes liggen en heeft zodoende steeds goed aan kunnen geven hoe voor haar de begeleiding van de zwangerschap uit zou zien. 
Ook werden er plannen gemaakt en een aantal zaken werden tot in detail uitgezocht, waarna heel bewust keuzes gemaakt werden die hebben geleid tot de fijne geboorte van Reinier.
Papa is voortdurend een enorme steun geweest voor mama en heeft tijdens de zwangerschap en bevalling onvoorwaardelijk zijn support geboden. Het was fijn om te zien hoe het vertrouwen steeds groeide en mama en papa steeds zekerder werden van het pad dat ze graag wilden volgen.
Reinier werd zoals gepland thuis in bad geboren. Iets waar mama zich ontzettend op verheugd had.

Reinier, kleine, mooie man, je bent gezegend met het plekje waar je terecht kwam.
Een fijne, warme, harmonieuze plek. Je gaat papa en mama vast alle nieuwe kanten van het ouderschap laten ontdekken, maar groei eerst maar rustig groter. Laat je verwarmen door de liefde die mama en papa te bieden hebben.

Lieve mama en papa. Van harte gefeliciteerd jullie mannetje.
Het was best even wennen, zwanger zijn en jullie leven opnieuw inrichten. Jullie wilden jullie lieve Reinier bieden wat hij nodig had, toen hij nog in mama's buik groeide. Maar jullie wilden hem ook de plek kunnen bieden na zijn geboorte, die jullie voor hem voor ogen hadden.
Daarom hebben jullie er alles aan gedaan om je voor te bereiden op zijn komst. Jullie enthousiasme en openheid waarmee jullie deze nieuwe uitdaging aangingen siert jullie. Ik werd meermaals aangestoken door dat enthousiasme en vond het echt heel fijn om jullie te kunnen en mogen begeleiden. Natuurlijk was de geboorte van jullie mannetje, daarbij de kers op de slagroom.  Want wat was het een bijzondere geboorte. De badbevalling zoals jullie het zo graag wilde. Fijn thuis in jullie eigen, vertrouwde omgeving. Ik heb werkelijk genoten van de voorbereidingen met jullie, tijdens de geboorte, maar ook tijdens de kraamvisites.
De emoties en de verwondering over het wonder waren dagenlang van jullie gezicht af te lezen.
Wat was dat leuk om te zien!
Ik wens jullie veel geluk en veel wijsheid, maar bovenal heel veel plezier met jullie kleine man. 

Veel liefs,

Jeanny