Evy is geborenIk mag jullie voorstellen aan dit kleine meisje.
Haar naam is Evy. De mama van Evy werd begeleid door mij, maar ook door de gynaecoloog. Toch hebben we elkaar gaandeweg goed leren kennen. Tussen alle serieuze zaken door was het vaak ook erg gezellig.

Lieve evy. Je bent op een fijn plekje terecht gekomen, er werd echt naar je uitgekeken en het verlangen van mama en papa naar jou werd groter en groter. Ik was niet bij jou geboorte aanwezig. Jouw geboorte verliep super vlug en vloeiend. Ik zag je pas toen je twee dagen oud was. Wat een prachtig kindje en wat zag je er gezond uit!

Tijdens de zwangerschap verliep alles goed. Toen je geboren was bleek dat het in de buik van mama goed vertoeven was. Ook in de dagen na je geboorte was al gauw duidelijk dat alles verliep zoals het moest lopen. Papa en mama zeiden steeds maar:”volgens mij mogen we niet klagen”.  Je at en je sliep en je at en je sliep en als je in badje ging was ook dat gewoon lekker genieten, alsof je in de best verzorgde spa terecht gekomen was.
Lieve Evy, Je bent een prachtig meisje en het zal je aan niets ontbreken. Samen met mama en papa en de poesjes zul je een leuke tijd beleven, heel veel plezier.

Lieve mama en papa. Nogmaals van harte gefeliciteerd. Het was al met al toch een behoorlijk speciale periode, die zwangerschap van Evy. Ik vond het heel fijn dat ik naast de gynaecoloog toch ook een klein steentje kon bijdragen aan de beleving en begeleiding van jullie zwangerschap. Al kon de tijd jullie soms niet snel genoeg gaan, achteraf is de tijd toch omgevlogen. Inmiddels is Evy alweer ruim 2 weken oud. Ik wens jullie samen met Evy een fantastisch leven toe. Geniet van jullie lieve kleine meisje en van elkaar.

veel liefs, Jeanny