Charlotte is geborenIk mag jullie voorstellen aan dit kleine meisje. Haar naam is Charlotte.
Mama en papa hadden zich goed voorbereid op de geboorte. Mama ontdekte een ongekende kracht in haar eigen lijf en Charlotte werd na hard werken van mama en goede ondersteuning van papa precies volgens plan in het ziekenhuis geboren. Ondanks enkele zorgen tijdens de zwangerschap die gelukkig onnodig bleken, had niemand er nog op gerekend dat het ook na de geboorte van Charlotte, toch nog spannend kon worden.
Gelukkig waren mama en papa in goede handen en werd er door veel mensen zorg gedragen voor een goede afloop. Charlotte laat al vanaf het begin af aan zien dat zij zelf heel goed weet wat ze nodig heeft. Liefde Drinken, Liefde drinken en nog eens liefde en nog eens drinken.
Inmiddels is Charlotte al 14 dagen oud. De tijd gaat snel en ze ontwikkelt zich in rap tempo. Lieve Charlotte. Mama en papa doen er alles aan om jou te leren kennen en om hun ritme aan dat van jou aan te passen, om jou te laten leiden. je bent een prachtig meisje. Een krachtig meisje ook.
Een meisje met een sterke eigen wil. Gelukkig heeft papa veel vrije dagen en kan hij samen met mama rustig de tijd nemen om jouw karaktertje te ontdekken. Charlotte ik wens jou en mama en papa een fantastisch leven toe, gevuld met schoonheid, gezondheid, liefde en vertrouwen. Dat ze jou zullen begeleiden langs de paden dat het leven jou te bieden heeft en dat jij stapje voor stapje je eigen weg daarin mag vinden. Wordt maar heel gelukkig, lief kleintje. Lieve mama en papa. Enerverend, uniek, bijzonder. Een kind krijgen is groots! Jullie leven is voorgoed veranderd en stapje voor stapje ontdekken jullie wie Charlotte is, wat zij nodig heeft en wat jullie haar te bieden hebben.  Ik vind jullie fantastische ouders en bovendien vormen jullie een liefdevol en zorgzaam team dat elkaar perfect aanvult.
Charlotte zit vanaf de eerste seconde diep in jullie hart.Nogmaals van harte gefeliciteerd! Ik wens jullie alle geluk van de wereld met lieve kleine Charlotte
GENIET!

Veel liefs,

Jeanny