Wolf Lily is geboren

 

 

 

Ik mag dit kleine meisje  aan jullie voorstellen.
Een meisje naar wier komst enorm uitgekeken werd, elke dag werd het verlangen groter en groter en de nieuwsgierigheid minder te temmen.  Op 4 oktober was het dan zover, een prachtige ochtend, een prachtig dag, een schitterend moment voor dit meisje om geboren te worden.
Ze kreeg van mama en papa de bijzondere,  krachtige, maar toch hele lieve naam "Wolf Lily". Een unieke naam die haar als een warm jasje past. Een naam die de kracht en het eigenwijze van mama, het stoere maar ook zachte van papa, het lieve van Wolf Lily zelf en tegelijk het magische van haar reis hiernaar toe weergeeft.
Een reis die intens was, voor mama, voor papa, voor grote zus Maya en grote broer Moos. Een reis die diepe lagen van spiritualiteit, leven, liefde en magie heeft aangeraakt. Een reis waarbij Wolf Lily iedereen die haar pad kruiste meenam, in de ervaring, in het genieten, in het beleven.

Lieve, mooie, bijzondere Wolf Lily. <3
Welke woorden ik vandaag ook laat stromen om jouw geboorte aan te kondigen, er is geen woord, er is geen zin, er is geen verhaal welke de lading dekt. Jouw geboorte was namelijk een onderdeel van de vele unieke, prachtige, intense momenten die jij al in je korte bestaan hebt laten ontstaan. Tijdens de zwangerschap mocht ik zo nu en dan al meevaren, meedeinen op de flow waar mama en papa in zaten. Ik kan je zeggen, dat was genieten! Op een gegeven moment leken er wat beren op de weg te liggen, maar gelukkig bleek al snel dat dit vals alarm was. Mooi, we konden door voor de eindsprint. Ik vond het fantastisch om te zien hoe zeer er naar jou uitgekeken werd. Ik vond het fantastisch om te mogen ervaren hoeveel liefde er steeds voelbaar was tussen mama en papa, tussen mama en jou en tussen papa en jou, nog ver voordat je überhaupt geboren was. Hoe sterk die connectie was, een connectie op een niveau dat verder gaat dan het lichamelijke, een connectie op zielsniveau van onmeetbare omvang. Het was prachtig om te zien hoe veel vertrouwen er zat in het hele proces. Als omstander kon je er gewoon niet omheen, wilde je er ook niet omheen.
Je geboortedag beloofde om die reden een unieke gebeurtenis te worden. Het kon niet anders dan dat die intense liefde, die papa en mama voortdurend omringden ook op dit moment voelbaar zou zijn. Ik kreeg van mama een berichtje in de ochtend, dat vandaag, op dierendag, jij toch echt zou komen, omdat de weeën waren begonnen. De dag ervoor waren mama en papa nog bij mij op controle. Toen grapte mama al dat je papa misschien wel zou plagen en op 4 oktober geboren zou worden. Volgens papa was plagen liefde, dus zou je om papa te plagen  (en dus uit liefde) misschien wel op 4 oktober geboren worden. 4 oktober was het dan zover. Je kondigde jouw komst aan.

De kamer was gevuld met lieve mensen, Mama, papa, met zijn tweetjes, een lieve vriendin van mama zorgde voor prachtige foto’s, oma was er als steun en toeverlaat en je lieve grote zus Maya was ook aanwezig. Moos was in huis, maar deed een middagdutje. De liefde die steeds voelbaar was tijdens de zwangerschap kwam nu tot uiting in het kwadraat. Zoals ik al vertelde kan ik niet beschrijven wat er door me heen ging op dat moment. Er was niets nodig, alles klopte, alles was goed. De natuur, het lijf van mama, de magie in de ruimte, het bevalbad, de tijd, de timing, alles!
Maar het magische stopte ook niet na jouw geboorte. Ook tijdens de visite in het kraambed werd ik overweldigd door gevoelens, emoties, liefde. Het was zo duidelijk aanwezig, in de ruimte, in jullie leven, iedereen mocht mee genieten en meedelen in de liefde. Dank je wel daarvoor lief klein meisje.
Lieve Wolf Lily ik wens voor jou een leven gevuld met dezelfde  vreugde, liefde en geluk. Dat je spiritueel mag ontwikkelen tot een persoon die haar doel hier op aarde komt verwezenlijken. Je bent je weg al ingeslagen, nog lang voordat wij je konden zien. Volg je pad maar lief klein meisje, het zal een prachtig pad zijn, waarin jij iedereen die er voorbij komt, als met een toverstafje even het diepste van zijn of haar eigen kern laat zien.
Lieve Wolf Lily,  liefde vormde het begin van jouw bestaan en liefde zal je blijven omringen tijdens je bestaan. Het zal je aan niks ontbreken, je zult alles hebben. Want immers alles, maar dan ook werkelijk álles, is liefde! <3

Lieve mama, lieve papa van harte gefeliciteerd met jullie prachtige, intense, super lieve meisje ❤️
Wat was dit een mooie reis! Een reis waarvan ook jullie vaak overweldigd werden. Ik vond het werkelijk fantastisch om deelgenoot te mogen zijn van de puurheid de oprechtheid de openheid en de liefde tussen jullie, voor elkaar en voor het leven dat zich ontwikkelde onder en in jullie hart. Ik vond het werkelijk heerlijk om jullie beiden te begeleiden in jullie reis, al was het vooral een "ik stond erbij en keek ernaar" begeleiding, het heeft mij in mijn diepste kern in mijn diepste zijn geraakt, ontroerd en omhuld. Ik ben dankbaar voor jullie, voor Wolf Lily en voor deze prachtige ontknoping. Ik heb jullie in mijn hart gesloten om daar, voor altijd, naar terug te kunnen keren. Terug te keren naar dit adembenemend, fascinerende, transformerende, fantastisch avontuur.  Mijn oprechte dank voor wie jullie zijn en wat jullie mij hebben gegeven.

Heel Veel liefs, Jeanny.