Ivy-Mare is geboren

 

 

Ik mag jullie voorstellen aan dit krachtige, prachtige meisje, haar naam is Ivy-Mare.
Ivy-Mare was een meisje met een missie. Ze “verstopte” zich gedurende heel de zwangerschap diep in mama’s buik. Maar toen het erop aan kwam, was ze er! En hoe!

Lieve Ivy-Mare, jij hebt in je korte bestaan al veel teweeg gebracht. Niet alleen voor mama en papa was jouw geboorte een bijzondere gebeurtenis. Ook voor mij was het een ervaring die ik nooit zal vergeten. Na een paar spannende dagen werden belangrijke beslissingen genomen. Beslissingen die van groot belang waren voor de manier waarop jij geboren zou worden. Mama's zwangerschap  liep als een geoliede machine. Er was geen vuiltje aan de lucht.
Mama en papa hadden vertrouwen en wisten dat alles goed was met jou. Ook na jouw geboorte liep alles van een leien dakje. Een grote roze wolk, geen hobbels op de weg. Het was, genieten genieten! Met een grote G!
Lieve Ivy - Mare, Ik hoop dat de rest van je leven ook zo soepel verloopt, maar ik weet zeker dat de keuzes die mama en papa gemaakt hebben voor de manier waarop je ter wereld kwam, verstrekkende positieve gevolgen voor jou zullen hebben. Je bent een prachtig kind, een krachtig kind, dat is ook goed in je oogopslag te zien. Ik wens jou (eigen)wijsheid van papa en mama en heel veel plezier met alle diertjes in huis. Ik wens je een prachtig leven lief meisje. <3

Lieve mama en papa. Wat een wervelwind van emoties zijn er voorbij gekomen. Met name in de laatste drie dagen van de zwangerschap. Ik heb jullie geprobeerd daarin bij te staan, te adviseren. Maar wat is wijsheid?
Onzekerheid, vertwijfeling, soms wat angst, zelfs verdriet hebben jullie gevoeld. Maar aan de andere kant was er kracht, vastberadenheid, vertrouwen, eensgezindheid, daadkracht. Gelukkig woog die kant zwaarder en maakten jullie keuzes die goed waren voor jullie & voor Ivy-mare, voor de rest van jullie leven.
Ik ben trots! APETROTS!
Het is niet eenvoudig om recht te blijven staan als je bepaalde dingen hoort van zorgverleners. Het is niet eenvoudig dicht bij je zelf te kunnen blijven, te voelen hoe het ervoor staat. Maar jullie deden het en hoe!
Niet alledaagse beslissingen hebben voor jullie geleid tot een geboorte van jullie dromen van jullie meisje. Er is veel gezegd de afgelopen twee weken en tegelijkertijd was alles heel duidelijk, ook zonder woorden. Het gaat goed met jullie, met Ivy-Mare, met alles! Het was werkelijk een FAN-TAS-TISCHE reis, waar ik alleen maar heel blij en gelukkig van kan worden.
Lieve mama en papa, de ervaring die jullie hebben beleefd gaat mee voor de rest van jullie leven, voor de rest van het leven van Ivy - Mare. Jullie zullen nog vaak terugdenken aan deze 1 september. Jullie zullen nog vaak merken aan Ivy - Mare hoe belangrijk het voor haar is geweest om op deze wijze op aarde te komen, Jullie zullen nog vaak met een glimlach en vol van trots vertellen over deze dag, laat jullie geboorte ervaring een grote  bron van inspiratie zijn voor iedereen waar jullie mee in aanraking komen. Want inspirerend was het zeker!
Lieve mama en papa, Ivy - Mare heeft een prachtig plekje gezocht en gevonden! Heel veel geluk met jullie kleine meisje, Geniet!

heel veel liefs, Jeanny