Medde is geboren

 

 


Ik mag jullie voorstellen aan dit prachtige meisje. Haar naam is Medde <3

Toen mama en papa dachten dat Medde niet meer vanzelf zou komen, kondigde ze toch ineens haar geboorte aan en werd Medde ondanks ziekenhuisplannen in de veilige omgeving van haar eigen huis geboren! Dat was een hele nieuwe, onverwacht fijne ervaring voor haar mama en papa!

Lieve Medde, jij hebt met jouw komst, lieve, kleine Jirre benoemd tot grote, stoere, zorgzame broer. Samen met Jirre zal je leuke dingen gaan beleven. Al vanaf je geboorte steel je de show met je prachtige haartjes en je krachtige blik. Groei maar rustig groter prachtig kind, ik wens je een fantastisch leven. <3

Lieve Jirre, Je was vaak stil, moest even ontdooien, kwam dan los en speelde lief met de spulletjes die er waren. Je verheugde je op de komst van je zusje. Wanneer ze nou toch geboren zou worden, was voor iedereen een grote vraag. Toen jij lekker lag te slapen, was het zover en toen ze je wakker geroepen had, was het moment dan eindelijk daar. Je zusje was geboren! Vanaf nu ben jij haar grote broer. Je zal haar nog veel dingen kunnen leren. Speel maar fijn met haar en wijs haar af en toe de wegen die jij al hebt ontdekt. Ik vond het gezellig dat je af en toe mee kwam met mama. Heel veel plezier met Medde!

Lieve mama en papa. Van harte gefeliciteerd met jullie mooie meisje Medde!
Ik heb het heel fijn gevonden om jullie te begeleiden bij jullie reis naar de geboorte van Medde.
De planning was het niet, langer dan 41 weken zwanger zijn, de planning was het ook niet, om thuis te bevallen. Maar plannen zijn er om bijgesteld te worden en dus was dat wat we deden, wat jullie deden!
De 41 weken zijn voorbij, de ziekenhuiskoffer kan weer uitgepakt worden. Jullie zijn een ervaring rijker, een mooie, prachtige, krachtige ervaring rijker. Maar het meest zijn jullie verrijkt met nog een prachtig kindje! Jullie mooie, lieve en schattige Medde werd thuis geboren! Net op tijd om haar broertje wakker te maken. Mooi op tijd om een ziekenhuisafspraak te annuleren. Mooi op tijd om op een prachtige datum geboren te worden! Mooi op tijd om een prachtig leven, samen met jullie en haar grote broer Jirre tegemoet te gaan.

Heel veel geluk!

Liefs, Jeanny