Max is geboren

 

 

 

Ik mag jullie voorstellen aan dit kleine mannetje.
Zijn naam is Max.
Max kwam met heel wat turbulentie naar deze aarde. Ik heb het dan niet alleen over de bevalling. Ook de zwangerschap van Max ging  gepaard met meerdere periodes van turbulentie. Pittige, spannende,  maar ook mooie, hele mooie tijden voor mama, papa, en grote zus Jasmine.

Lieve Max, jij zocht je het plekje uit van je dromen, een plek met een lieve papa, een gevoelige mama en een stoere grote zus.
Je komt veel brengen, je hebt al veel gebracht, maar je komt natuurlijk ook wat halen. Wat kom je halen Max? Wat kom je halen? De tijd zal het leren. Je hebt in ieder geval een fijn plekje uitgezocht om te landen. Ik wens jou een heel mooi leven.
Groei rustig groter kleine man. Heel veel geluk. <3

Lieve mama en papa. Van harte gefeliciteerd met jullie mooie Max! 
Wat is er veel voorbij gekomen afgelopen maanden he? Wat hebben we veel gedeeld. Wat is het soms toch raar dat na een intense periode van negen maanden dan toch het einde in zicht komt van de begeleiding. De reis die jullie gemaakt hebben was intens. De zwangerschap, maar zeker ook de bevalling!
Ik ben dankbaar dat ik er deel van mocht uit maken. Dat ik erbij mocht zijn.
Wat was het fijn dat ik mijn ruimte ter beschikking kon en mocht stellen om jullie een fijne plek te geven voor de geboorte van Max.
Ik vond het echt een hele bijzondere en mooie nacht, die nacht van 11 augustus 2016. De nacht waarop mijn dochter haar 18e levensjaar in zou gaan, werd de nacht waarop jullie zoontje zijn leven aankondigde. Een prachtige overeenkomst die we van nu af aan delen.
Jullie maar ook mijn eerste kind is jarig op deze dag. Elk jaar op 11 augustus zal ik denken aan deze 11 augustus, de bijzondere nacht, de kracht van mama, de rust van papa, de sfeer en de liefde in de ruimte.

Ik wens jullie heel veel geluk, mooie momenten en grote avonturen, met af en toe gepaste turbulentie maar ook met rust, om in liefde te genieten van elkaar en van het leven. Jullie prachtige leven dat vanaf nu samen gevierd mag worden met jullie lieve, mooie, prachtige Max!

Heel veel liefs en een warme knuffel,

Jeanny