Ilvy is geborenIk mag jullie voorstellen aan dit prachtige meisje.
Haar naam is Ilvy.
Ilvy werd thuis geboren.
De geboorte van Ilvy heeft grenzen verlegd, niet alleen van mama, maar van elke persoon die erbij aanwezig was.

Lieve Ilvy. Jouw korte leventje staat nu al volledig in het teken van liefde.
Jij werd door mama met liefde gedragen en met evenveel liefde en zorg op de wereld gezet door haar. En wat heb je een prachtige, warme, lieve, liefdevolle mensen om jou heen. Lief klein meisje, ik begrijp heel goed dat je graag op deze plek wilde zijn.

Maar lieve Ilvy, wat heb je het voor iedereen om jou heen de afgelopen week spannend gemaakt! Er waren veel mensen met zorgen om jou maar ook om mama. Inmiddels zijn we ruim een week verder en kan ik gelukkig  schrijven dat je weer veilig thuis bent. Dat het goed met je gaat! Heel goed zelfs! Dat je de eerste en hopelijk enige grote hobbel in je leven genomen hebt en gelukkig ook weer gauw achter je hebt kunnen laten.
Lieve Ilvy. Het was heel bijzonder om bij jou geboorte aanwezig te zijn en ik zal dat zeker niet gauw vergeten. Je bent een bijzonder meisje en ik weet zeker dat je samen met je lieve mama een prachtig leven tegemoet zult gaan. Jij gaat bergen verzetten, stenen verleggen, bijzondere dingen doen, dat kan niet anders!
Gelukkig zijn er zoveel mensen die van je houden, dat jij je altijd omringd zult voelen door liefde en warmte en daardoor de ruimte zult hebben om alles te doen wat nodig is en om het pad die dit leven voor jou in petto heeft onder de beschermde vleugels van mama te mogen lopen.  Wat moet dat een ontzettend, ontzettend fijn gevoel zijn. Lieve, mooie, prachtige Ilvy, heel veel geluk! <3

Lieve mama. Waar te beginnen? Gefeliciteerd! Dat ten eerste! En dan…. Chapeau! Trots! Goed gedaan! Wow! Woei! Poeh! Wat is er veel gebeurd, de afgelopen week, de afgelopen maanden. Ontzettend veel gebeurd.
Maar wat heb jij je vrouwtje gestaan, zeg! Ik ben oprecht trots op je! <3
Ik heb genoten van de tijd die we samen hebben doorgebracht tijdens de zwangerschap. Ik heb genoten van hoe goed jij en Els samenwerkten tijdens de geboorte, ik heb genoten van het zien van de power die je in je draagt. Maar ik heb ook verdriet voor je gevoeld, in de afgelopen week. Me zorgen om je gemaakt, af en toe een beetje wakker gelegen om jou, maar ook om Ilvy. Het is niet niks wat er allemaal gebeurde, het was niet niks wat je allemaal mee maakte. Gelukkig kan je dat nu achter je laten en van je lieve, mooie, sterke, dappere, prachtige meisje gaan genieten <3
Dat jullie samen veel moois mogen beleven en heel erg! Ontzettend! Mega!  gelukkig zullen zijn!

heel veel liefs,

Jeanny