Odin is geboren

 

 

 

Ik mag de geboorte aankondigen van een lief klein mannetje!!!
Zijn naam is Odin.
Odin werd zoals mama en papa dat graag wilden, thuis geboren.

Toen mama de 40 weken voorbij schoot, verloor ze een beetje het geloof dat Odin zich ooit nog vanzelf ging melden. Tot hij zich op zes augustus ineens toch aankondigde en hij besloten had om dit met een sneltreinvaart te doen!

Lieve Odin. Jij hebt me wel flink in het ootje genomen zeg! Ik was er zo sterk van overtuigd dat jij een meisje zou zijn, dat ik nog net niet omgevallen ben toen mama gezien had dat je toch echt een mannetje was! De blik op mijn gezicht van dat moment staat denk ik nog steeds op papa’s netvlies :D
Jouw naam staat voor “buitengewone god”. Buitengewoon, dat ben je zeker! Je doet de dingen op jouw manier. Er zijn vele manieren, maar er is maar één “Odin manier” en daar zal iedereen zich naar moeten voegen.
De afgelopen week heb ik je dan ook maar de bijnaam “Beer” gegeven. Je doet die naam, met je gewicht en je niet te stillen honger, echt eer aan.
Lieve Odin, ik denk dat je graag net zo groot wil worden als papa en mama, dat begrijp ik wel, maar neem je tijd kleine man. Het is namelijk ook heel leuk om nog even klein te blijven. Zodat mama en papa nog volop van je kunnen genieten en je dan stapje voor stapje de wijde wereld kunnen laten zien.
Doe de dingen dus op jouw manier, jouw enige echte Odin manier, maar gun mama en papa ook wat tijd om achter je aan te lopen…. of beter gezegd hollen :)
Lieve Odin, je hebt mijn hart gestolen en zal dat vast nog heel vaak bij andere mensen doen in je leven, dat weet ik zeker. Je heerlijke snoet, krachtige blik en prachtige kuiltjes in je wangen, dragen daar zeker een steentje aan bij. Heel veel plezier kleine man! <3

Lieve mama en papa. van harte gefeliciteerd met jullie Odin! <3
Jullie hebben een superteam gevormd tijdens de geboorte van Odin, waarin papa’s krachtige arm voor verschillende doelen gebruikt werd :D
Ook in de week na de geboorte wisselen jullie elkaar af om elkaars krachten te sparen. Fantastisch om te zien, om er getuige van te zijn hoe mooi jullie alles samen doen. Maar ook mooi hoe jullie samen steeds bepaalde beslissingen nemen en het jullie lukt om ook dicht bij je zelf te blijven, bij wat jullie belangrijk vinden. Super vind ik dat!
Negen maanden duurt een zwangerschap. Er zijn momenten geweest waarop die maanden te lang leken te duren, de tijd maar niet voorbij leek te gaan. Terugkijkend is die tijd toch eigenlijk supersnel voorbij gevlogen. Ik heb genoten, ik hoop dat jullie het ook fijn gehad hebben. Ik heb met jullie gelachen; papa op de grond op de mat om voor te doen hoe Odin in de buik zat en het speculeren of het een jongen of een meisje werd.  Toen ik het NATUURLIJK bij het verkeerde eind had,  maakte dat de voorpret die we erom hadden wel compleet.
Ik wens jullie een fantastisch leven met jullie mooie, kleine, grote, hongerige, knappe, ZOON Odin. Geniet! <3

Liefs Jeanny