Linne is geboren

Ik mag jullie aan een heel klein, lief meisje voorstellen.
Haar naam is Linne <3

Linne werd thuis geboren. Een geboorte waarbij het plan was, dat er geen plan was. Een “plan” dat al gemaakt werd toen haar grote broer Dijn geboren werd. Ook toen was het plan dat er geen plan was. :D
Dat plan vonden mama en papa een goed werkend plan, dus werd dat gehandhaafd. Immers: “Wanneer niets zeker is, is alles mogelijk”.

Lieve Linne. Er zitten verschillende voordelen aan, om als tweede kindje geboren te worden. Zo hebben mama en papa de rust gehad om erop te vertrouwen dat jij, ook al was je klein, precies groot genoeg zou zijn en lieten ze geen “gedoe” van de medische malle molen toe in jouw rustige, veilige omgeving. Dat je vervolgens een eindsprint ingezet hebt in de laatste weekjes was volgens mama en papa precies zoals het de bedoeling was. Volkomen normaal.
Jij hebt je plekje als tweede kindje opgeëist. Je laat je door grote broer Dijn wiegen, knuffelen en kroelen. In de eerste week van je leven heb je geslapen, gegeten, geslapen, gepoept, geslapen, geplast en geslapen. Ik denk dat jij je alvast rustig aan het voorbereiden bent op al het avontuur dat jij samen met Dijn en mama en papa zal gaan beleven. Ik ben er van overtuigd dat Dijn je mee op pad gaat nemen en daar waar Dijn te klein voor is, zullen mama en papa je hand pakken om je het avontuur van het leven te laten beleven.
Lieve Linne, kijk, net als bij je geboorte af en toe naar de sterren, geniet van het avontuur, geniet van het leven. Je hebt een prachtige plek uitgezocht om het avontuur tegemoet te gaan! <3

Lieve mama en papa. Van harte gefeliciteerd met jullie lieve, schattige Linne! Een aantal maanden geleden, kreeg ik een berichtje. Ik weet het nog goed.
Een groot geheim van mama werd met mij gedeeld. Er groeide opnieuw een klein wondertje. Heel bijzonder vond ik dat, een tweede wondertje van jullie op komst, een tweede reis die ik met jullie mocht gaan maken. De reis zit er inmiddels alweer op! Wat is de tijd snel gegaan! In die afgelopen maanden heb ik een beetje kunnen meegenieten van Dijn, zijn veranderingen, hoe snel hij gaat, hoe rap hij de wereld verkent.
Nu Linne geboren is, zullen jullie de tijd nog beter om krijgen :) 
Ik vond het weer heel fijn om jullie te mogen begeleiden, dat Linne de 100e baby werd in mijn praktijk maakte het natuurlijk helemaal af!

Lieve mama en papa, jullie hebben twee prachtige kindjes en ik weet zeker dat Linne met haar guitig snoetje over een tijdje net zoveel ondeugd en avontuur in haar ogen heeft als haar grote broer Dijn. Die genen zitten er in, dat kan niet anders.
Ik wens jullie veel geluk, avontuur en plezier.
Geniet van elkaar en van jullie prachtige kindjes!

liefs, Jeanny