Sterre is geboren

Ik mag jullie voorstellen aan dit schattige meisje. Haar naam is Sterre. Sterre komt als 8e kindje in het gezin.
Even dachten we dat Sterre ook nog een sterrenkijkertje zou zijn, maar vlak voor het einde besloot ze toch anders te gaan liggen.

Lieve Sterre. Jij bent een echte bonusbaby voor mama en papa. Het gezin is nu compleet. Een drukke bedoeling voor iedereen, maar toch zo fijn.  Er wordt steeds goed voor je gezorgd. Broertjes en zusjes die willen knuffelen, een broer die zijn matras op je kamertje legt om je handje vast te houden als je onrustig bent en niet kan slapen. Als je groot genoeg bent om met ze te spelen zul je je nooit vervelen.
Wat een fijn gevoel moet het zijn om in een huisje te komen waar zoveel mensen vanaf de eerste dag van je houden. Mooi om te zien! Groei maar rustig groter kleine meid, heel veel plezier met iedereen om je heen. <3

Lieve mama en papa. De wet van murphy maakte het ons niet gemakkelijk. Steeds weer was er iets waardoor een afspraak verplaatst moest worden of verkeerd ging om heel verschillende redenen, zowel in mijn agenda als in jullie agenda was de afstemming soms ver te zoeken. We grapten wel eens, dat ik waarschijnlijk niet bij de geboorte aanwezig zou zijn omdat er dan iets geks tussen zou komen of zo. Dat is gelukkig niet zo geweest. Tijdens de geboorte van Sterre was ik er bij! Murphy liet ons op het moment supreme niet in de steek. Wat ben ik daar blij om! Sterre werd thuis geboren, iets wat voor mama en papa volledig nieuw was, maar prachtig is om de geboorte ervaringen mee af te sluiten :)
De kopjes koffie bij mij zijn nu gedronken en papa moet op zoek naar een andere plek om zich te wegen :)  maar we hebben toch wel echt een hele fijne tijd gehad om op terug te kijken.
Ik wens jullie veel geluk met jullie kleintje met elkaar en de zeven anderen kinderen :)

Het was gezellig! Ik heb me echt met jullie vermaakt!

Liefs, Jeanny