Finn is geboren


 


Ik mag dit lieve kleine mannetje aan jullie aankondigen. Dit is Finn! <3
Finn is heuse mini uitvoering van papa. Zo leuk om te zien op wie de kindjes steeds lijken. 

Lieve Finn. Tijdens de maandjes dat jij in mama’s buik groeide, was het al vrij vroeg noodzakelijk om mama ook in het ziekenhuis te laten begeleiden. Omdat mama het toch ook prettig vond om zo nu en dan door mij gezien te worden, werd de zorg voor de zwangerschap gedeeld. Zo kon de dokter kijken of alles goed ging met mama en kon ik mee beoordelen hoe het met jou ging en mama en papa een beetje voorbereiden op wat allemaal komen ging. Er waren spannende momenten in de afgelopen maanden, maar er was ook heel veel om naar uit te kijken. Mama en papa verheugden zich enorm op de dag dat jij geboren zou worden. Om gezondheidsredenen was het noodzakelijk dat jij geboren werd op keizerlijke wijze. Dat wisten we al ruim op tijd, zodat we veel zaken konden bespreken en voorbereiden. Daarin maakte mama en papa belangrijke beslissingen die erg goed voor jouw gezondheid zullen zijn.
Lieve Finn. Een kleine keizer, thuisgekomen in een warm bedje, een lieve mama en papa om voor je te zorgen, een grote broer die veel leuke dingen met je zal gaan doen. Wat een fijn leven in het vooruitzicht voor jou! Maak er een mooi avontuur van Finn, de wereld is groots, het leven is prachtig!

Lieve mama en papa. We hebben elkaar veel minder vaak gezien, dan normaal het geval is en we hebben heel andere zaken besproken die gemiddeld noodzakelijk zijn. Toch heb ik mogen zien en mogen meegenieten hoe zeer jullie uitkeken naar de geboorte van Finn. Hoe welkom hij was bij jullie. Hoe prachtig jullie keuzes maakten in zijn belang. Fantastisch om te zien, mooi om te ervaren. Dit stukje van jullie avontuur zit erop. Inmiddels is het volgende hoofdstuk al weer een paar pagina’s verder en leren jullie Finn al goed kennen. Ook Finn begint de wereld beetje bij beetje te verkennen. Neem hem aan zijn hand en begeleid hem die wereld in. Ik wens jullie daarbij heel veel geluk, liefde en plezier, Geniet van jullie kleine mannetje!

Liefs Jeanny