Novah is geboren

 

Ik mag jullie voorstellen aan dit mooie kleine meisje.
Haar naam is Novah. Novah benoemde Jenna tot grote zus en had haar plan om rustig geboren te worden goed uitgestippeld. Mama en papa kwamen altijd samen bij mij op bezoek. Hoewel we ook serieuze dingen besproken hebben, hebben we vooral altijd erg veel gelachen. Er werden plannen gemaakt om Novah thuis in alle rust, in bad, geboren te laten worden. Er werd zeven maanden over nagedacht, gebrainstormd, gefilosofeerd om het na zeven maanden dan werkelijkheid te laten worden. En zo geschiedde....

Lieve Novah, jij kwam overduidelijk met een speciale missie. Jij kwam nog ver voordat je geboren was, mama en papa nieuwe inzichten brengen, bepaalde oude stukken werden opgerakeld en opgeruimd en nieuwe stukken werden gecreëerd. Jouw geboorte kondigde je wat later aan dan verwacht en het geduld van mama en papa werd even op de proef gesteld. Vervolgens deed je alles rustig aan en op je gemakje. Je geboorte verliep soepel, je werd thuis in bad in alle rust geboren. Ook na je geboorte was je een relaxed meisje. Het was heerlijk om te zien hoe goed het met je ging. Ik hoop dat je deze flow blijft vasthouden. Dat je  relaxed mag blijven en dat je verdere leven met dezelfde voorspoed mag verlopen als de grote dag van jouw geboorte.  Veel geluk klein meisje.

Lieve mama en papa, de zwangerschap van Novah was voor jullie de kers op de slagroom. Een prachtige zwangerschap, een goed geboorteplan, een prachtige geboorte, thuis in het water. Wat was het compleet. De reis is nog niet ten einde, het is zo voelbaar dat jullie er nog middenin zitten. De reis met Novah, Jenna en jullie is namelijk net pas begonnen. Neem de tijd om elkaar te leren kennen, alle eigenschappen te herkennen, te ontdekken wat voor persoontje Novah is met welk karaktertje, hoe ze in jullie gezinnetje past en welke rol ze in zal nemen. Ik hoop dat ze de humor van jullie beide krijgt, de vlotte babbel en vindingrijkheid van papa en net als grote zus Jenna veel kenmerken van de schoonheid van mama. Maar bovenal wens ik haar de rust en kalmte die ze de afgelopen week al heeft laten zien. Al deze eigenschappen samen geven garantie voor een prachtig leven vol humor en ontspanning.
Heel veel geluk samen! Geniet!

Liefs, Jeanny.