Revi is geboren

 

Ik mag jullie voorstellen aan een klein mannetje.
Zijn naam is Revi. Hoewel Revi een klein mannetje is, werd hij geboren met een gewichtje dat niet alleen mama en papa enorm heeft verrast.

Lieve Revi. Mama en papa hadden zich goed voorbereid op jouw geboorte. Toch werd er op het laatste moment nog vrij onverwacht besloten dat mama jou graag onder water geboren zou laten worden. Alles wat nodig was werd in huis gehaald. Mama en papa waren klaar voor jouw komst. Toen de dag was aangebroken dat jij je geboorte aankondigde werd ik in de ochtend gebeld. Iedereen was paraat, oma, opa en tante zorgden voor je grote broer Sem. Papa zorgde ervoor dat het bad gevuld wordt en zorgde  voor alles wat mama nodig had. Jij nam rustig de tijd die je nodig had voor de reis naar mama en papa maar ook voor het afscheid nemen van de placenta. Je verbrak het record van 1,5 uur de navelstreng laten kloppen, want pas na 2 uur vond jij het tijd om daarmee te stoppen. Natuurlijk gaven we je alle tijd die je nodig had en toen je navelstreng gestopt was met kloppen knipte papa de navelstreng rustig door.  Groei maar rustig verder kleine man zodat je als je wat groter bent met je grote broer kunt spelen. Je bent een tevreden en lief mannetje en ik wens je heel veel plezier

Lieve Sem. Kleine Revi, jouw kleine broertje, maakte van jou een grote broer. En wat ben je lief voor je kleine broertje! Jij kwam telkens mee bij mij op bezoek als mama op controle kwam, je speelde lief met het speelgoed in de praktijk, hielp daarna ook met opruimen en zo nu en dan met zoeken naar het hartje om te luisteren. Ik vond het steeds erg gezellig met je Sem. Ik wens dat je samen met Revi veel met de brandweerauto’s kunt spelen en enorm veel plezier zult hebben.

Lieve mama en papa. Een mooie, bijzondere, record brekende geboortedag was het, de geboortedag van Revi. Ik hoop dat jullie tijdens jullie hele leven terug zullen kijken op een fantastische dag, die ook in mijn geheugen als zodanig opgeslagen is. Geniet van jullie mooie gezinnetje. Jullie hebben het samen FANTASTISCH gedaan en hebben heel veel om trots op te zijn.
Kraamverzorgster Elke heeft prachtige foto’s gemaakt van alles die jullie nu als blijvende herinnering hebben aan deze bijzondere dag. Maar hoe mooi de foto’s ook zijn, het kijken naar jullie kleine mannetjes zal zorgen voor de allermooiste en allerbeste herinneringen aan deze dag.

liefs Jeanny