Stijn is geboren.

Ik mag jullie voorstellen aan dit kleine mannetje.
Zijn naam is Stijn. Stijn werd geboren na een zwangerschap die van mama en papa alle kracht en energie gevaagd hebben die er in elk hoekje van hun lijf te vinden was. Je zou kunnen zeggen dat Stijn eigenlijk negen maanden lang flink heeft huisgehouden in zijn tijdelijke huisje.
Toen hij klaar was met renoveren werd hij geboren en toen hij er eindelijk was ging hij alles rustig op zijn eigen gemoedelijke tempo en ritme doen. Stijn is geen jongen van de gemiddelden. Geen jongen van de boekjes of schema's. Stijn is Stijn en hij doet het zo als hij het wil.

Lieve Stijn. Man man man wat heb jij ons allemaal flink in spanning gehouden en soms ook goed voor de gek gehouden. Een wilde rit heb je ervan gemaakt. Nu je er eindelijk bent kunnen je lieve zussen met je spelen. Ook voor hen was het een onrustige tijd. Groei maar rustig groter kleine man, je eigen ritme blijkt je goed te passen. Als je wat groter bent staan de schoenen met hakken van je zussen klaar om samen te spelen. Maar ze zullen vast ook een stoere auto voor je in de box hebben. Veel plezier!

Lieve Floortje en Evelien. Wat een kleintje is het he? Wat een schatje? Jullie lieve broertje.
Hij is er eindelijk maar dat is toch ook nog wel even wennen. Ik denk dat jullie de liefste grote zussen zijn die Stijn zich kan wensen. Veel plezier samen!

Lieve mama en papa. Oefff... Het zit erop. Wat een rit! Maar jullie hebben hem gereden. Chapeau daarvoor!
Stijn is een prachtig mannetje, dat jullie weer hele andere dingen komt brengen dan de meiden. Maar het is een mannetje met pit!
Ik hoop dat jullie een mooie tijd tegemoet gaan met de prachtige kids en dat jullie vooral veel kunnen genieten van al het moois dat er in jullie verschiet ligt. Dat de storm die gewoed heeft deze zwangerschap voor altijd blijft liggen en dat de zon voor altijd zal schijnen.

Heel veel geluk!