Nika is geboren

Ik mag jullie voorstellen aan dit kleine meisje. Haar naam is Nika.
Nika heeft mama en papa voortdurend weten te verrassen. De zwangerschap liep volgens het boekje en de voorbereidingen op de geboorte van Nika werden tot in de puntjes verzorgd. Toen alle voorbereidingen getroffen waren, het kamertje klaar was en mama en papa nog even samen van wat vrije tijd genoten hadden kondigde Nika haar komst aan.

Mama en papa hebben gedurende het gehele proces zelf de regie in handen gehad en gehouden, zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de geboorte van Nika. Maar ook toen Nika eenmaal geboren was sloegen mama en papa hun handen ineen bij het nemen van beslissingen. Nika kwam niets tekort.

Lieve kleine Nika, ik denk zomaar dat het altijd zo zal blijven. Mama en papa zullen voor je zorgen, je liefhebben, trots op je zijn en je verwennen.
Groei maar rustig groter, in de omgeving van je veilige thuis, omringd door de liefde van mama en papa.

Lieve mama en papa. Ik vond het een speciale eer om jullie te begeleiden. Mijn woordjes Duits zijn weer van de stoffige boekenplank gehaald. Al liep het ook op het eind nog niet altijd even vloeiend. Waar de zwangerschap turbulent begonnen was, is deze ook turbulent geëindigd, maar uiteindelijk in alle rust tot een mooie afsluiting in het kraambed gekomen.
Het was een fijne tijd. Dank dat ik deze reis samen met jullie mocht beleven. Ik wens jullie een fantastisch, gelukkig leven met heel veel plezierige momenten samen met jullie kleine meisje.

liefs, Jeanny