Liss is geboren

Ik mag jullie voorstellen aan dit prachtige meisje. Een meisje vol verrassingen.  Haar naam is Liss.

Mama en papa maakten plannen voor de geboorte. Bij het schrijven van het geboorteplan zei papa nog;” je kunt het toch niet echt plannen”. We wisten toen nog niet dat papa gelijk zou krijgen. Want ook al was het niet het plan, Liss werd, geheel onverwacht supervlot thuis geboren. Achteraf waren mama en papa er wel heel trots op dat ze een “meisje oet Broenssem” erbij hadden gekregen.

Lieve Jill je was al een “grote meid” maar nu ben je echt een grote zus. Het was even wennen voor je. Een vreemde mevrouw die de hele week in huis was en dan een baby die zomaar bleef slapen.
Als Liss wat groter is zullen jullie vast veel leuke dingen samen gaan doen en samen met mama zullen jullie papa laten zien hoe het is om in huis te wonen met drie gekke dames :D

Lieve Liss. Je bent in goede handen. Er wordt veel van jou gehouden en samen met Jill staat je een leuke toekomst te wachten.
Je wist van meet af aan wat het beste was voor jou en trok je ook niks aan van alle plannen die anderen voor je maakten.  Ik wens je veel plezier en veel verrassingen in het leven. Met de wijze waarop jij geboren werd en wat je in de eerste week liet zien heb jij in ieder geval de toon gezet.

Lieve mama en papa.
Wat ging het ineens snel hè? En wat hebben jullie ondanks de onverwachte wending alles goed gedaan samen!
Nog steeds kan ik niet geloven dat de zwangerschap en de geboorte en de kraamperiode alweer zijn afgesloten. Het is snel gegaan allemaal. We hebben een fijne tijd achter de rug. De consulten waren steeds erg gezellig. Hoewel ik die consulten wel ga missen weet ik dat “de dames” in goede handen zijn bij de  stoere brandweerman die papa is. Ik wens jullie met zijn viertjes een waanzinnig mooie toekomst toe. Dat jullie dromen uit mogen komen en de liefde rijkelijk mag stromen.

 Liefs Jeanny