Jake is geboren

Ik mag jullie voorstellen aan dit kleine mooie mannetje. Zijn stoere naam is Jake.

Jake werd, precies zoals gepland, thuis in bad geboren.

Lieve Jake. Het werd even spannend aan het einde van de zwangerschap. De grote vraag was vooral welke dag jij zou gaan kiezen als jouw verjaardag. Je koos de beste dag die mogelijk was!  Want ook al droeg je geen strik toen je geboren werd, jij was het best verpakte cadeautje dat papa ooit op zijn eigen verjaardag krijgen kon. Van nu af aan is het bij jullie elk jaar dubbel feest op deze dag.
Je hebt van Norah een grote zus gemaakt en zij is hartstikke dol op je. Ik wens jullie samen heel veel plezier.

Lieve Norah. Grote zus. Ongelofelijk lieve, grote zus! Jake is er, jij bent dol op hem en zo ontzettend lief voor hem. Jullie zullen veel leuke dingen samen gaan doen. Have fun little girl!

Lieve papa en mama.
Proficiat met jullie kleine mannetje!
Er zijn van die geboortes waarvan je achteraf denkt: "wat als...?"

Dit was ook zo'n geboorte. Bewuste keuzes werden gemaakt. Moeilijke beslissingen werden genomen. Er was moed nodig en samenwerking tussen jullie beiden om jullie droom in het vizier te houden. Jullie deden alles wat nodig was om alles te creëren wat jullie zo graag wensten. Daarmee hebben jullie gezorgd dat alle "wat als...?" scenario's, minder mooi en minder perfect zouden zijn geweest dan de werkelijkheid! Fan-tas-tisch!

Geniet van deze ervaring die jullie samen beleefd hebben en van jullie prachtige kindjes. Heel veel geluk!

Liefs,
Jeanny