Vito is geborenIk mag jullie voorstellen aan dit kleine mannetje. Zijn naam is  Vito.

De mama en papa van Vito waren al de tweede keer bij mij in de praktijk. Nikki werd twee jaar geleden geboren.  Wat gaat de tijd vlug zeg!

Vito maakt van kleine Nikki zijn grote zus. Na een paar dagen werd ook duidelijk dat Vito toch wel op zijn grote zus leek.  Lieve Nikki, heel veel plezier met je kleine broertje. Wat zal je hem veel dingen leren, wat zullen jullie samen veel leuke dingen gaan doen.

Mama en papa hadden zich bij de geboorte van Nikki erg goed voorbereid op alles wat met zwangerschap en bevallen te maken had. Met deze kennis in hun rugzak gingen ze de zwangerschap van Vito door. Maar een zwangerschap zou een zwangerschap niet zijn als er deze keer niet ook weer nieuwe dingen te leren zouden zijn. Dat ontdekten mama en papa al vlug. Deze zwangerschap was toch echt anders dan de zwangerschap van Nikki. Vito schreef zijn eigen hoofdstuk. Zo ging dat ook met de geboorte van Vito. Alle vergelijkingen met de geboorte van Nikki konden in de emmer. Deze geboorte zou een nieuwe reis worden, met nieuwe ervaringen.
Vito maakte wel een beetje haast.
Hij werd heel snel thuis in bad geboren.
Lieve Vito. Wat zal jij een prachtig leventje leiden samen met mama papa en Nikki. Een levendig leven, want dat past bij je naam. Heel veel geluk kleine man.

Lieve mama en papa. Wat hebben jullie het weer goed gedaan samen!
Wat fijn om de kracht van jullie tweetjes weer opnieuw mee te mogen maken.
Achteraf gezien is de zwangerschap heel snel voorbij gegaan en zit de begeleiding van mij alweer in de afrondende fase.  De tijd gaat soms zo ontzettend vlug, maar er zijn ook momenten in het leven waarop de tijd even stil lijkt te staan, dan draait alles om 1 ding. De geboorte van een nieuw mensje.
10 mei om 23.31 was dat even het geval, de tijd stond stil, intens genot.
Wat fijn dat juist op het moment dat ook mijn leven even stil stond, juist bij jullie, juist bij de geboorte van Vito, ik bij jullie mocht zijn.
Dank jullie wel.

Heel veel geluk en heel veel liefs Jeanny