Sten is geborenIk mag jullie voorstellen aan dit kleine mannetje. Zijn naam is Sten.

Mama en papa maakten plannen voor de geboorte van Sten, niemand kon weten dat Sten iets heel anders van plan was. Eerst besloot hij het geduld van mama en papa eens flink op de proef te stellen. Hij kondigde zijn geboorte een ruim een na de uitgetelde datum aan.  Sten had geen haast, hij zat goed in mama's buik en kreeg daar precies wat hij nodig had.
Bovendien vond Sten 8 mei, de dag waarop mama en papa bij elkaar gekomen waren gewoon een hele mooie dag om zijn verjaardag te vieren en dat begrijp ik best.
Sten is duidelijk niet van plan om er een strakke planning op na te houden. Want toen hij zijn geboorte aankondigde wilde hij er ook wel heel snel uit. Mama en papa konden zijn tempo amper bijhouden. En zo werd Sten, ondank een ander plan, heel snel thuis geboren. Door zijn snelle geboorte heeft hij mama en papa de voordelen van thuis blijven laten ervaren en dat vonden ze allebei achteraf heel fijn.

Deze kleine man past zich perfect aan in zijn nieuwe wereldje. Sten doet het goed! Alles! Dat is fijn!

Lieve Sten, wat leuk dat je mama en papa door de manier waarop je geboren werd hebt laten kennismaken met de thuisbevalling. Je heb ze daarmee enorm verrast. There's no place like home zal je gedacht hebben en ik ben het daar roerend mee eens. Je bent een prachtig mannetje en je lijkt op mama en op papa. De perfecte mix van hun beiden.
Neem je tijd om groter te groeien, mama en papa zullen je begeleiden. Ik wens je alvast heel veel plezier!

Lieve mama en papa. Zo kan het gaan. Op de mooiste dingen in het leven moet je lang wachten en dat was ook voor Sten het geval. Jullie geduld werd op de proef gesteld maar bekroond met een vlotte geboorte. Jullie hebben het super gedaan samen. Ondanks de snelheid waarmee Sten zich aankondigde bleven jullie beide kalm. Chapeau!

Heel veel geluk met jullie kleine mannetje

Liefs, Jeanny.