Mia is geboren

Mag ik jullie voorstellen aan dit kleine meisje. Op verzoek van haar ouders geen herkenbare foto op Facebook. Maar ik kan jullie zeggen dat het een prachtig meisje is. Haar naam is Mia!

Mia werd thuis geboren. Toen het einde van de zwangerschap naderde en mama toch wel graag wilde dat de bevalling zou beginnen hebben we de bakerpraatjes allemaal voorbij laten komen. Bakerpraatjes zouden geen bakerpraatjes zijn als het veel zoden aan de dijk zou zetten. Mia bleef dus lekker zitten tot ze klaar was om geboren te worden. Bevrijdingsdag leek haar een mooie dag. De ruimte in mama's buik was nu krap genoeg geworden. Ze had lang op zich laten wachten maar toen ze eenmaal klaar was wilde ze ook gewoon vlug geboren worden.  Voordat mama en papa goed en wel beseften dat de geboorte zich aankondigde,  was Mia geboren.

Het heeft even geduurd voordat ik deze geboorte aankondiging kon schrijven. Mia is ondertussen al 11 dagen oud. Het is mooi om te zien hoe goed alles met haar gaat en hoe mama en papa hun nieuwe rol op zich nemen.

Lieve Mia. Een mooi plekje heb je uitgezocht. Met een lieve mama en papa. Hun kijk op de wereld en hun eigenWIJZE manier van omgaan met dingen zullen er voor zorgen dat jij je draai wel vindt in deze wereld. Mama en papa zullen  je handje vasthouden als dat nodig is maar  je ook loslaten als daar behoefte aan is.
Ik wens jou een prachtig leven gevuld met liefde en plezier.

Lieve mama en papa. Jullie zijn tijdens de zwangerschap naar mij overgestapt. Toch heb ik niet het gevoel dat we te weinig tijd gehad hebben elkaar te leren kennen. Jullie hebben je fantastisch voorbereid op de komst van Mia en jullie hebben haar een rustige geboorte op deze wereld geschonken. Daar zal ze haar leven lang voordeel van hebben. Ik vond het een heerlijke reis om samen met jullie te beleven. Ik wens jullie veel geluk met Mia en dat jullie heel erg van haar ontwikkelingen mogen genieten.
 

Liefs Jeanny.