Thijs is geboren


Een nieuwe geboorte aankondiging. Ik mag jullie voorstellen aan een lief klein mannetje. Zijn naam is Thijs. Hij is al een weekje oud inmiddels. Vrij onverwacht kregen mama en papa in het laatste trimester te maken met berichten die ongewild toch voor onrust zorgden. Gelukkig wisten mama en papa ondanks alles het hoofd koel te houden en te vertrouwen op een goede afloop.
Deze kleine man had een klein zetje nodig om zijn geboortedag aan te kondigen. Mama stelde zich in no time volledig in op het ritme dat nodig was voor de geboorte van haar zoon. Als een natuurtalent trotseerde ze de hobbels die genomen moesten worden terwijl papa in alle rust en vertrouwen het proces wist te ondersteunen. Er was een lange adem nodig en die hadden ze! Samen behaalde ze vol trots de eindstreep en Thijs werd geboren.

Lieve Thijs. Het voelt voor mama en papa nog af en toe wat onwerkelijk maar wat ben jij welkom kleine man! Mama en papa hadden zich ontzettend goed voorbereid op jouw komst. Ze waren volledig klaar om jou te verwelkomen in hun warme huis wat nu ook jouw thuis geworden is. Ik durf zo maar te stellen dat het jou aan niets zal ontbreken in je leventje. Je koos twee prachtige ouders en kwam op een  mooi plekje terecht. Ik wens je een fantastisch leven kleine Thijs.

Lieve mama en papa. Wat een teamwork! Wat een kracht! Wat een bijzondere dag was dat! De dag dat Thijs geboren werd. Ik wens jullie alleen maar mooie tijden, fantastische ervaringen en geweldige vreugdemomenten. Dat Thijs voor jullie leven de mooiste verrijking mag zijn die denkbaar is. Zoals papa al zei: "op deze  ene dag werd duidelijk wat het leven werkelijk is!"

Heel veel geluk

liefs Jeanny