Stella is geboren

Ik mag jullie voorstellen aan een prachtig klein meisje. Haar naam is Stella <3
Stella is het eerste kindje van mama en papa. Een eerste zwangerschap is altijd heel bijzonder. Zoveel nieuwe dingen om over na te denken, zoveel plannen die gemaakt worden. Zoveel voorbereidingen die getroffen worden. Mama en papa hebben zich tijdens de zwangerschap bijzonder goed voorbereid op de komst van Stella. Ze vormden een geweldig duo dat steeds dezelfde passen op hetzelfde moment zette.

Lieve Stella. Wat werd er naar jou uitgekeken zeg. Je zat heerlijk warm en veilig in de buik van mama. Er werd goed voor je gezorgd in de afgelopen maanden en je werd door mama en papa gekoesterd. Mama en papa maakten een voorstelling van hoe jij er uit zou gaan zien en op wie je zou lijken en wachtten samen uiterst geduldig op jouw komst.
Toen brak de dag aan dat jij geboren zou worden. Mama en papa maakten er een dag met zijn tweetjes van. Een dag waarop de ze voorbereidingen op jouw komst konden afronden en alle dingen die in de maanden daaraan voorafgaand geoefend en gepland waren in de praktijk gaan brengen. Mama en papa vormden samen een uitstekend team en waren volledig op elkaar afgestemd. Mijn hulp was amper nodig en zo zie ik het graag!
Vlak voor je geboorte besloot je nog even wat eigenwijs te zijn en veranderde jij toch nog even het plan. Je had daar vast en zeker goede redenen voor en ik zou er wel een paar kunnen bedenken. Mama en papa volgden jouw plan en waren dan ook dolgelukkig toen jij in hun armen lag. Eindelijk konden ze zien hoe je uitzag, wie je was en op wie jij het meeste leek. Ik weet zeker dat je al hun verwachtingen overtroffen hebt! Wat een mooi en tevreden meisje ben jij! Je eerste dagen bij mama en papa verlopen werkelijk voortreffelijk. Alleen maar pluimpjes voor jou en mama en papa. Wat heerlijk om te zien <3
Lieve Stella, ik wens je een fantastisch leventje samen met mama en papa. Jouw glimlach van vandaag staat op mijn netvlies gegrift.

Lieve mama en papa. Wat was het een fijne tijd. Wat heb ik genoten. Van jullie serieuze kant, jullie kritische blik op zaken, van jullie saamhorigheid, voorbereidingen, positiviteit en vertrouwen. De geboorte van Stella was een prachtige reis, waarin Stella op het eind even op de rem trapte en jullie in vertrouwen het stuurwiel aan haar overhandigden.  Jullie hebben het meer dan fantastisch gedaan samen en zullen het meer dan fantastisch blijven doen, samen!
Wat lijkt Stella ontzettend veel op papa! Ik ben benieuwd hoe dat over een paar weekjes is. Fijn dat er voorlopig nog geen afscheid bestaat.
Geniet van jullie meisje en van elkaar. Veel dank voor deze bijzondere tijd <3

liefs Jeanny