Lia is geborenIk mag jullie voorstellen aan een klein lief meisje.
Haar naam is Lia.
Lia kondigde haar komst aan op de dag die mama al lang van te voren voorspeld had. Mama maakte zich niet druk om over te tijd lopen. Nee Lia zou op de uitgerekende datum komen. Dat was gewoon zo. Punt!
Toen de uitgerekende datum aangebroken was, waren we natuurlijk allemaal benieuwd of het inderdaad zo zou zijn en wat schetste mijn verbazing? In de avond begonnen de eerste krampen en liet mama mij weten dat het zover was. Als een leeuwin trotseerde ze de hobbels die genomen moesten worden en met veel vertrouwen en kracht werd een paar uur later kleine  Lia op haar borst gelegd.

Lieve Lia. De dag waarop jij geboren werd was een dag waar veel mensen naar uit gekeken hebben. Mama en papa maar zeker ook je grote zus konden haast niet wachten tot je er was. Wat ben jij een lief, klein, maar vooral tevreden meisje. Je bent rustig en kalm en trekt je niet zoveel aan van wat er allemaal om je heen gebeurt. Je lijkt sprekend op je grote zus. Wat bijzonder leuk om te zien zeg. Groei maar groter tot een prachtige dame en geniet onderweg van de leuke dingen die je samen met je grote zus kunt gaan doen.

Lieve Hernaz. Wat was het bijzonder hé? Die dag dat Lia geboren werd? De blik op je gezicht toen je haar voor het eerst kwam bekijken zal ik nooit meer vergeten. Je glimlach en emoties die zichtbaar waren verwarmden elk hart in de kamer. Echt indrukwekkend was dat! Geniet van kleine zusje, wat zullen jullie het gezellig hebben samen.

Lieve mama en papa. Bijzonder snel is de tijd gegaan. Bijzonder vlot ging de geboorte en ook de kraamperiode vloog voorbij. Ik hoop dat het jullie lukt om te genieten van elk moment. Koester het geluk dat Hernaz en Lia jullie brengen. Focus op de dingen die belangrijk zijn om dichtbij jullie hart te blijven en laat dingen los die je daarvan afleiden.
Ik wens jullie alle geluk, liefde en vreugde toe dat het leven met jullie meisjes jullie te bieden heeft.

veel liefs, Jeanny