Anna is geboren

 

Vandaag mag ik een prachtig meisje aan jullie voorstellen. Een meisje dat ik gevoelsmatig al kende nog voordat ze geboren was. Ik kende haar naam en mama had me zelfs al verteld hoe ze dacht dat ze uit zou zien. Dit kleine meisje heet Anna. Is ze niet prachtig?

De zwangerschap van Anna was een zwangerschap die in het teken stond van eenvoud en puurheid. Geen onnodige toeters en bellen. Geen overbodige informatie. Mama en papa wilden graag hun eigen witte pagina's gaan beschrijven. Mama en papa kwamen alleen op consult wanneer zij daar behoefte aan hadden, konden intens genieten van het contact met kleine Anna in mama's buik en wisten mij met hun enthousiasme aan te steken.

Mama en papa gingen zonder vooroordeel de geboorte van Anna tegemoet. "Go with the flow" was hun motto en dit werd ook tot uitvoering gebracht. De dag van Anna's geboorte kondigde zich aan. Mama werd tot het uiterste uitgedaagd om Anna een rustige geboorte in haar eigen huis te geven. Papa werd tot het uiterste uitgedaagd om mama daarbij te ondersteunen. Die samenwerking en niets dan DIE samenwerking leidde tot het geweldige feit dat Anna, zoals het de bedoeling was thuis geboren werd! Wat was het een overweldigende ervaring voor iedereen die erbij was.

Lieve Anna. Jij kwam duidelijk bij mama en papa terecht met een missie. Je zwarte bos haren stralen voor mij de kracht uit die jij bezit. Je komt mama en papa zoveel brengen, het is niet eens te benoemen, maar mama en papa ondervinden elke dag weer nieuwe dingen die jij op hun levenspad brengt. Wat ben jij een bijzonder kindje Anna en wat zocht je een bijzonder plekje uit om geboren te worden. Ik denk dat je mama en papa uit zal blijven dagen en dat papa en mama de PERFECTE energie en kracht hebben om jou te geven wat je nodig hebt. De warmte en liefde in huis is intens & bijzonder en voelbaar voor iedereen. Dat je maar een gelukkig leven tegemoet mag gaan lieve Anna heart-emoticon

Lieve mama en papa. Wat moet ik nog zeggen? We hebben al zoveel besproken de laatste dagen. Wat was en is het bijzonder! Anna, jullie, haar geboorte, de periode daarna. Alles! Ouders worden en ouders zijn vraagt soms zo ontzettend veel van mensen, maar jullie hebben alles, alles, ALLES In huis wat daarvoor nodig is. Ik heb intens genoten van jullie grote avontuur naar het ouderschap en wens jullie alle geluk van de wereld met jullie kleine meisje! Veel dank!

Heel veel liefs,

Jeanny