Max is geboren

Ik mag jullie voorstellen aan een geweldig, dapper, sterk mannetje. zijn naam is Max. Mama en papa hadden voor de geboorte van Max plannen gemaakt en even leken de plannen niet door te kunnen gaan omdat Max het veel te gezellig leek te vinden in mama’s warme buik. Toen Max zijn geboorte toch nog onverwacht aankondigde was de vreugde groot. Max kon Thuis geboren worden, het avontuur kon beginnen.
 
Toen alles verliep zoals het van te voren was bedacht, leek er geen vuiltje aan de lucht, tot direct na de geboorte van Max bleek dat Max erg ziek was. Nadat hij een hele moeilijke start had, was zijn eerste reis onvermijdelijk. Hij moest goed gecontroleerd worden in het ziekenhuis en een aantal dagen daar logeren. Er volgden spannende dagen voor mama en papa. De afgelopen dagen is Max constant in mijn gedachten geweest. Nu gaat het een stuk beter met Max en ligt zijn thuiskomst gelukkig in het verschiet.
 
Lieve Max, je doet je naam eer aan. Je laat mama en papa alles maximaal beleven. Mama en papa konden maximaal genieten gedurende de zwangerschap, met een “maximale” zwangerschapsduur, tijdens de geboorte liet je bij mama maar ook bij papa hun maximale krachten tot uiting komen en werd je na maximale inzet van iedereen geboren. Na je geboorte hebben mama en papa zich maximaal over jou ontfermd en wisten ze ondanks alles maximaal van jou te genieten.
Mama en papa zijn voortdurend bij je en houden me steeds op de hoogte hoe het met je gaat. Wat ben ik blij en opgelucht dat het steeds beter met je gaat. Maar lieve Max, het wordt tijd dat je naar je eigen bedje mag. Ik ga duimen dat die dag, zoals het nu ook verwacht wordt, snel zal komen. Ik hoop dat je het genieten, het geluk, het plezier, de gezondheid en alle andere leuke dingen in je leven ook maximaal benut. Zoals mama en papa heel vaak gezegd hebben. Jij komt er wel!!
Lieve Max, live life to the MAX! <3
 
Lieve mama en papa, wat een kracht, wat een team, wat een vertrouwen! Ik heb bewondering voor hoe jullie alles zijn aangegaan en hebben doorstaan. De zwangerschap, de laatste loodjes, de geboorte, ik vond jullie altijd al een bijzonder team. Na de geboorte van Max werden de zorgen die jullie om jullie mannetje hadden toch steeds weer overtroffen door het vertrouwen dat in jullie leeft. Dat vertrouwen brengt jullie waar jullie zijn. Het was heel fijn om jullie te begeleiden. Jullie saamhorigheid en eensgezindheid zijn inspirerend. Ik wens voor jullie dat jullie ondanks deze moeilijke start ontzettend van jullie lieve Max en van elkaar zullen genieten. Dat eindelijk alles waar jullie je zo op verheugd hebben kan beginnen. Dat jullie trots en onbezorgd jullie mannetje groot kunnen zien worden en dat jullie blijven vertrouwen in het leven en in elkaar met dezelfde saamhorigheid en eensgezindheid die ik de afgelopen maanden met jullie heb mogen beleven.
Heel veel geluk!

Jeanny