Jaylen is geboren

 

Het is weer zo ver. Ik mag jullie voorstellen aan een nieuw wondertje. Dit keer weer eens een mannetje die het jongensteam komt versterken. Het  kleine mannetje op deze foto. Hij werd geboren op vier december en zijn naam is Jaylen. <3

De zwangerschap van Jaylen zorgde voor mama voor veel veranderingen, grote veranderingen, positieve veranderingen, maar niet altijd gemakkelijke veranderingen. Mama sloeg zich er als een tijgerin doorheen. Er kwam een punt in de zwangerschap waarop de zorg voor de zwangerschap werd overgedragen aan  de gynaecoloog. Mama en ik hielden telefonisch contact en mama zorgde ervoor dat ik tot op het laatste moment op de hoogte werd gehouden van alles. Zo kon ik vanaf de zijlijn toch mee volgen hoe het met haar ging en hoe het ging met  kleine Jaylen in haar buik.
Jaylen is nu een weekje oud. Ik vind het altijd bijzonder om te zien hoe een vrouw transformeert in negen maanden tot moeder. Mama heeft mij zowel in de zwangerschap maar ook in deze eerste week dan ook meermaals enorm verbaasd.

Lieve Jaylen, Je zocht een bijzonder lieve mama uit om voor jou te zorgen en bij jou te blijven. Wat heeft jouw komst al veel goeds gebracht zeg. Ik hoop dat de positiviteit van de afgelopen maanden als een rode draad door jullie leven zal blijven lopen. Mama als veilige haven voor jou en rondom jullie, jullie lieve familie die allemaal super trots zijn op jou en op mama.
Heel veel geluk, kleine man. Ik wens jou een prachtige toekomst met mama en iedereen die van jou houdt.

Lieve mama. Van harte gefeliciteerd met je prachtige, kleine jongen.
Wat valt er nog te zeggen? Wat deed je het fantastisch, wat doe je het fantastisch! Alles!
Kijk vooruit, blik op oneindig! Jaylen aan je zijde. SUPER!
Wees trots, wees trotser, wees trotst!

Heel veel geluk <3

Liefs, Jeanny