Romy is geboren

 

Ik mag een klein meisje aankondigen die verschillende "titels" van bijzonderheden behaald heeft met haar komst op deze wereld.

Dit kleine meisje heet Romy. Romy werd na veel wikken en wegen door mama en papa uiteindelijk geboren in Weert. Mijn praktijk bestaat nog maar 2,5 jaar. De mama en papa van Romy kregen de medaille voor de snelste "terugkomers" :) zij kwamen voor de tweede keer in mijn praktijk. De geboortereis van Romy’s “grote” zus Mila mocht ik ruim anderhalf jaar geleden begeleiden en haar geboorte aankondigen. ( https://www.facebook.com/natuurlijkbijjeanny/photos/a.218589371649358.1073741832.147209338787362/246407868867508/?type=3&theater )
Op de echofoto’s was al duidelijk dat dit kleine meisje op haar grote zus zou lijken, maar na de geboorte bleek pas hoezeer ze op haar leek. Toch leuk om te zien dat Romy echt Romy is en niet Mila, maar dat ze zusjes zijn, daar is geen twijfel over mogelijk, wat vinden jullie?

Mila was al van de uitzonderingen, maar kleine Romy was daarvan de overtreffende trap.
De dag van haar geboorte werd uitvoerig voorbereid, besproken. Wat zal Romy zich geamuseerd hebben met alle plannen die er gemaakt werden, terwijl er voor haar maar één plan was, waarvan ze niet van plan was af te wijken. Op het moment suprême gooide ze alle plannen overhoop en moest ze haar hele lijf in de strijd gooien om haar eigen plan te verwezenlijken.  Het werd voor mama en papa toch even spannend, maar gelukkig was Romy vastberaden dat dit voor haar de beste manier was en werd ze uiteindelijk op keizerlijke wijze geboren.

Lieve Romy, wat ben je een prachtig meisje en wat heb je een prachtige naam. Je naam “meisje” die je de eerste twee dagen droeg vond ik ook heel mooi, maar Romy past toch echt beter bij je :D
Ik vind het zo geweldig leuk dat mama en papa zo snel plannen maakten voor een broertje of zusje voor Mila. Ik vond het heel fijn om ook deze zwangerschap weer te mogen begeleiden. Wat is mama een dappere dame, een echte bikkel! En wat is papa een zorgzame en liefdevolle steun voor haar. Het zal je aan niets ontbreken, bij mama, papa en je lieve grote zus Mila. Dát weet ik heel zeker. Heel veel geluk lief klein meisje, dat je leven net zo mooi mag worden als jij zelf bent <3 

Lieve papa en mama. Het ene moment waren jullie terug bij mij voor jullie tweede zwangerschap en het andere moment schrijf ik dit bericht. Time flies, soms té snel. We hebben weer fijne maanden achter de rug en hebben elkaar zelfs nóg wat beter leren kennen. Kunnen we al een afspraak maken voor een nieuwe date? Over een jaartje of wat? Nee ik dol maar. Ik ben blij dat ik er weer opnieuw deel van uit mocht maken. Toch heel erg bijzonder voor mij. Ik hoop dat jullie volop genieten, van jullie meer dan prachtige meiden, van elkaar en van alle moois dat het leven jullie te bieden heeft.

Liefs, Jeanny