Elin is geboren

 

Ik mag jullie voorstellen aan dit mooie meisje. Haar naam is Elin.
De zwangerschap van Elin werd door de gynaecoloog begeleid, maar ik mocht Elin, haar mama, papa en grote zus Lilou bezoeken in de dagen na haar geboorte.

Mama en papa waren heel benieuwd hoe alles zou gaan lopen dit keer. Een berichtje wat ik ontving van mama “het komt zoals het komen moet” gaf weer hoe ze om ging met het gewicht van de  laatste loodjes. Tijdens de geboorte van Elin kleurde de lucht blauw met een roze gloed. Deze gloed kondigde de geboorte aan van dit mooie meisje.
De kraamvisites zijn nu bijna voorbij, ik vond het steeds erg leuk om op visite te gaan. Lilou in haar element, mama en papa in hun element en Elin, die rustig lag te slapen. Ik heb haar nog geen moment onrustig gezien. We hebben over veel verschillende zaken gesproken en elkaar zo toch nog wat beter leren kennen, aangezien we daar in de zwangerschap geen tijd voor hebben gehad.

Elin maakte van Lilou een grote trotse zus. Lilou helpt mama en papa goed mee. Ze geeft elk flesje dat Elin krijgt het liefst zelf. Na een paar dagen mocht mama het ook een keertje overdag doen, maar de andere keren deed Lilou het graag voor haar mama. Lieve Lilou, hopelijk blijf je het zelfde  grote plezier beleven samen met je kleine zusje als in de eerste week na haar geboorte. Ik wens jullie superveel plezier met zijn tweetjes.

Lieve mama en papa, Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige liefdesdochtertje. Dat zij een bekroning is op jullie  liefde voor elkaar is me deze week goed duidelijk geworden. Wat een fijn gezinnetje en wat een prachtige dochters. Zorg goed voor ze, koester ze, verwen ze van tijd tot tijd en vertroetel ze.  Zij verdienen het, jullie verdienen het!! 

Heel veel geluk met jullie prachtige gezin. <3