ContactIs je zwangerschapstest positief? Gefeliciteerd!


Als je wilt mag je gelijk contact opnemen. Het is prettig om de eerste afspraak rond acht weken zwangerschap plaats te laten vinden. Hiervoor heb je geen verwijzing nodig van de huisarts. Je kunt je telefonisch aanmelden, via e-mail of via het aanmeldformulier op deze website.

 

Telefonische bereikbaarheid:

Voor dringende zaken ben ik 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Neem bij vragen, twijfels of onzekerheden gerust contact op. Ik zal dan beoordelen of je met je vragen bij mij moet zijn, of misschien toch bij de huisarts of gynaecoloog. Voor het maken van afspraken of andere niet dringende zaken kan je me dagelijks bereiken tussen 9.00u-17.00u. Zowel bij spoed als bij niet dringende zaken, bel je met onderstaand telefoonnummer. 

 

 06-43914010 

 

Kraamtijd:

Het kan zijn dat je, vanwege een medische indicatie, door de gynaecoloog wordt begeleid tijdens de zwangerschap en de bevalling in het ziekenhuis plaatsvindt. In dat geval kan je bij mij terecht voor de nazorg. Ik kom dan in de eerste week na de bevalling een aantal keren bij je thuis op visite en zal de medische controles uitvoeren bij moeder en kind. Neem bij vragen of voor het aanmelden van nazorg contact met me op.


Contactgegevens:

NIEUW PRAKTIJKADRES PER 1-11-2018!

Wijnstraat 25, 6369GJ Simpelveld
(2 min rijden vanaf crematorium Heerlen/azielzoekerscentrum heerlen)

06-43914010 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
facebook.com/natuurlijkbijjeanny