Toepassing en gebruik van Etherische oliënHet gebruik van Etherische oliën. Wat kunnen zij voor jou betekenen? In het algemeen, tijdens je zwangerschap, bevalling of tijdens het herstel daarna?

Etherische oliën, zo veel meer dan een simpel geurtje - en zó veel gezonder dan de chemische alternatieven.

Veel van ons ervaren regelmatig de kracht van bepaalde geuren en/of oliën zonder daar bewust mee bezig te zijn. Denk aan de verkwikkende geur van citroenschil, pepermunt die ons helpt de luchtwegen te verlichten of zelfs de rustgevende geur van lavendel terwijl wij een ontspannend bad nemen. Etherische oliën zijn vrijwel overal om ons heen, je hoeft alleen maar te ontdekken hoe je er op een goede manier gebruik van kunt maken.

Het overgrote deel van Etherische oliën dat momenteel in de markt te vinden is, is enkel geschikt voor cosmetica en parfums. De reden waarom de oliën van Young Living zo onderscheidend zijn van de rest is omdat Young Living oliën produceert van een therapeutisch niveau. Hiermee wordt bedoelt dat zij daadwerkelijk ondersteunend kunnen zijn aan je algemene welzijn.

Na zelf helemaal overtuigd te zijn geraakt van de werking van Etherische oliën van Young Living, willen we graag de liefde hiervoor met jullie delen tijdens deze infoavond. We zullen jullie kennis laten maken met een aantal producten, toepassingen, laten ervaren wat de oliën kunnen doen en er is ruimte voor veel vragen.

Esther Stolk en Maud Sanders

Wil jij deelnemen? Meld je dan aan via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Toegang: vrije bijdrage
Waar: Kapelaan Berixstraat 10, Heerlen
Tijdstip: 19.30 - 22.00