20 september EHBO bij baby's en Kinderen

 

Cursus EHBO Bij baby’s en Kinderen!

Maak jij je ook wel eens druk dat je kindje gewond raakt, zich verslikt in een klein voorwerp, of zich lelijk bezeert na een stevige val en dat je niet weet hoe te handelen?

Het is zover! Schrijf je via onderstaande link in voor een cursus EHBO bij baby's en kinderen en ontvang 5 euro korting op de cursus. Je betaald geen 89,95 maar 84,95 (de meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursus, bel dus even met de zorgverzekeraar om teleurstellingen te voorkomen).
Jullie krijgen dan de mogelijkheid om digitaal een theoriegedeelte te doen en op 20 september zal het praktijkgedeelte bij mij in de praktijk plaatsvinden.
Ik ben heel enthousiast erover, ik hoop dat jullie dat ook zijn! Hopelijk tot 6 september!


SCHRIJF JE IN VIA DEZE LINK EN ONTVANG 5 EURO KORTING!!!Leer reanimatie en de meest voorkomende letsels te behandelen bij kinderen t/m 12 jaar

De cursus EHBO bij Baby's en Kinderen bestaat uit een 4 uur durende online theoriecursus en een 4 uur durende praktijkles bij jou in de buurt.

De theoriecursus

De online theoriecursus bereidt je voor op de meest voorkomende ongelukken in en om het huis zoals een bloedneus, snijwond of een splinter verwijderen en geeft jou voldoende zelfvertrouwen om om te gaan met ernstiger situaties.

De praktijkles

Tijdens de praktijkles oefen je zelf reanimatie, verband aanleggen, wat te doen bij verstikking of verslikken, en hoe om te gaan met een bewusteloos slachtoffer in een noodsituatie.

EHBO-cursus gecertificeerd door het Nederlandse Rode Kruis

Wanneer je de cursus EHBO bij Baby's en Kinderen met een positief resultaat hebt afgerond, krijg je de Nationale EHBO Pas en ook een digitaal certificaat van het Nederlandse Rode Kruis.