11 oktober 2016 Lezing spraak en taalontwikkeling bij kinderen

 
 
 
Info-avond taalontwikkeling
 
Op 11 oktober komt logopediste Bonnie Wissing - van Krieken spreken over taalontwikkeling bij jonge kinderen.
Heb jij vragen over de taalontwikkeling bij jou peuter / kleuter? of wil je je voorbereiden en weten waar je op moet letten, dan is deze avond wellicht interessant voor jou!
 
Wanneer hoort mijn kind te gaan praten? Waarom blijft mijn 2-jarige telkens 'laam' tegen het raam zeggen? Is het erg dat mijn kind verschillende talen hoort?
 
Elk kind ontwikkelt zich in haar of zijn eigen tempo, dit geldt ook zeker voor de spraak- en taalontwikkeling. Maar wanneer is het nou echt nodig om advies te vragen? Dit komt aan bod tijdens deze info-avond over de taalontwikkeling van jonge kinderen. De ontwikkeling in de communicatie vanaf de geboorte af aan, leuke voorleestips en wat je moet doen als je je zorgen maakt over de taal- of spraakontwikkeling van je kind worden allemaal besproken. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen!
 
Op dinsdagavond 11 oktober 19.30 tot 21.00 zijn jullie allemaal van harte welkom. De kosten voor deze avond zijn €6,00 per persoon, inclusief koffie/thee en wat lekkers. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. hopelijk tot dan!
 
Bonnie Wissing-van Krieken,
Logopedist
Ondersteunde Communicatie specialist
 
 
Locatie: kapelaan Berixstraat 10, Heerlen
Datum: 11-10-2016
Tijd: 19.30 - 21.00
Prijs deelname: 6,00 p.p