30 augustus 2016 Lezing Natuurlijk ouderschap

 

 

Lezing natuurlijk ouderschap

Wij zijn Mohsin en Irene, papa en mama van Julia van 2,5 jaar oud. In ons ruim 3 jaar ouder zijn (de zwangerschap meegerekend!) hebben we vanalles geleerd over attachment parenting ofwel natuurlijk ouderschap. Door het lezen van boeken en websites en leren van andere ouders om ons heen. Waar we in onze zwangerschap nog het gevoel hadden dat we zo ongeveer de enige in de omgeving waren die op deze manier over opvoeding dachten, hebben we ons inmiddels omringd met mensen die er hetzelfde in staan als wij. Met ieder zijn eigen unieke stijl en persoonlijkheid natuurlijk.

In onze lezing zullen we meer uitleg geven over een aantal onderdelen van natuurlijk ouderschap, en daarna onze ervaring delen over hoe dat voor ons mama en als papa (geweest) is.
Onderwerpen die onder andere aan bod zullen komen zijn wat een veilige hechting tussen opvoeder(s) en kind eigenlijk inhoudt, borstvoeding (waarbij we ook zullen vertellen over borstvoeding geven aan een dreumes/peuter en waarom nachtvoedingen belangrijk zijn), dragen van je kindje, (niet) laten huilen van je kindje, samen slapen, bewust zijn van zogenaamde 'baby trainers' in de omgeving en het belang van de balans tussen de behoeften van je kindje en die van jezelf.
Tenslotte willen we jullie iets vertellen over baby zindelijkheids communicatie.

Het zal een informatieve, inspirerende avond worden waarin we jullie willen prikkelen in het nadenken over welke keuzes intuïtief goed voelen voor jullie gezin.
Wanneer er animo voor is zouden we als een vervolg op deze lezing graag een andere keer komen vertellen over onvoorwaardelijk ouderschap en geweldloze communicatie.

Deelname aan de lezing is op basis van waardebepaling achteraf (WBA). Je bepaalt na afloop welke prijs je de lezing waard vond

Graag tot 30 augustus! ( 19.30u - 21.30)

AANMELDEN VERPLICHT: stuur een mail met onderwerp van het evenement en aantal personen waarmee je komt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.