14 september 2016 Delen van jouw bevalervaring

 
Geen enkele vrouw hoeft er lang over na te denken als je haar vraagt: "hoe was jouw bevalling" en alle herinneringen komen in een fractie van een seconde terug. Het zit in haar systeem, het is 1 met haar geworden.

Maar ook papa's kunnen soms honderduit vertellen over de geboorte van hun zoon of dochter. Elke bevalling is uniek, elke geboorte is uniek, elke aanwezige ervaart de gebeurtenis op een andere manier. Vreugde, geluk en euforie, maar soms ook droefheid, verdriet, verslagenheid. Elke geboorte, elke bevalling verdient haar plekje.

Op 14 september wil ik een avond organiseren voor papa's en voor mama's waarin we met zijn allen geboorteverhalen gaan delen, waarin aanwezigen elkaar vragen kunnen stellen. Fijne ervaringen, maar ook minder fijne ervaringen, ze verdienen allemaal een plek. De avond zal starten om 19.30u en zal eindigen rond 21.30/22.00

Ben jij mama of papa en wil je graag deelnemen aan deze avond meld je dan aan door een mail te sturen waarin je vermeld met hoeveel personen je wilt komen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Koffie en thee staat klaar en natuurlijk zorg ik voor wat lekkers.

Deelname 4 euro per persoon.