Aan deze pagina wordt nog gewerkt

Hoeve de ommekeer is een plek waar iedereen welkom is, een plek voor iedereen die wil bijdragen aan het opbouwen, aan het creëren en organiseren van een ontmoetingsplaats. Waar je met ideeën kunt aankloppen. Waar je terecht kunt voor een kopje thee, een samenkomst met een groepje mensen die je verzamelt omdat je weet, wij hebben ELKAAR iets te bieden. Want we HEBBEN elkaar iets te bieden! Heus!
Wij delen deze plek graag! Met iedereen! En breiden de plek graag uit!
Er is een woonkamer, een keuken, thee, koffie en water, een toilet, een land, bos, dieren, natuur.
Deze plek stellen we graag open en beschikbaar. Laten we samen bouwen aan deze plek. 

Je bent hier elke dag welkom! Geen vaste dagen. Geen vaste tijden. Vrijheid in invulling!

Jong en oud, luister, kom zodra er iets in jou, je zachtjes zegt: “ga er misschien eens langs, wie weet vind je wat, je reis is lang geweest, wellicht vind je hier de rust die je zoekt”. 
Doe! Wat? Het maakt niet uit! Dat is het leuke!

Zelfs kale grond kan het paradijs zijn, want het paradijs is iets wat we samen moeten vormen, samen moeten bouwen en uiteindelijk samen zullen worden. 
Het paradijs zijn de mensen, verbonden en verbroederd als één en de grond slechts de weg daarnaartoe. Dus loop met ons mee, vorm met ons de weg naar elkaar. Stap over hindernissen, denk voorbij de reeds gerichte lijnen en handel overeenkomstig de zachte stem in ons allemaal.

Hier groeit fruit, hier grazen dieren en hier worden mensen opnieuw geboren. Help ons elkaar te helpen, help ons deze geenszins kale grond te benutten en om dit oude gebouw een levend huis te maken voor ons allemaal.
Hoe? Door gewoon te komen, als jezelf! En hier de vruchten te plukken. Door aan te sluiten bij de thuisonderwijs groep, dierenliefhebbers, als verzamelpunt voor wandelaars, zangclubjes, of hoe de geest je ook inspireert. Pak een hamer, zing een zaag, gebruik een kamer of pluk een haag. Mediteer, picknick of leg je zelf dubbel. Of zoek een plek en kom tot rust in je eigen bubbel.
Wat je ook doet, doe het vrij. Wat je ook neemt, neem het vrij. En wat je ook geeft, geef het vrij. Er hangen vrije gave- en vrije gedachteboxen waarin een ieder dat mag geven wat hem beweegt of tot ideeën wekt. De inkomsten, álle inkomsten, zullen gebruikt worden, niet voor ons eigen gewin, maar ten bate van ons allemaal, de plek en de plannen. Laat ons geld niet opgaan aan wc-papier. Stop en keer om, en kom naar de ommekeer, want anders denken doet wonderen.

Wat wij vragen: Respecteer de natuur en elkaar, breng je eigen eten mee, neem je eigen afval mee naar huis, deel het idee, deel jezelf
Laten we samen de ommekeer maken. Van hoe we omgaan met elkaar. Een ommekeer van hoe we het leven leven! Een ommekeer in geven! Een ommekeer in zijn!
We zijn allemaal zo ontzettend van elkaar vervreemd. Afgescheiden van elkaar. We zijn samen zo alleen! Laten we weer SAMEN komen. We zijn allen één en alleen samen kunnen we écht de ommekeer maken!

Tot ziens!

Wijnstraat 25,
6369GJ Simpelveld